Miért pont parafa jóga kiegészítők?

Tudatos mozgás, természetes életmód, parafa jóga kiegészítőkkel.

parafa jógaszőnyeg a fa tetején

A parafa jóga termékeink olyan természetes parafából készülnek, ami teljes mértékben megújuló és újra hasznosítható, és környezet barát és kémia anyagoktól mentes az előállítása.

Az a célunk, hogy véget vessünk a PVC jóga és egyéb környezetre káros jóga kiegészítők által okozott mértéktelen környezetszennyezésnek, és minden tudatos yogi ököbarát jóga kiegészítőket használjon. Hiszen ami jó a Földnek az jó nekünk is.

Szerintünk a parafa és a jóga tökéletes párost alkotnak. A természetes parafa felület egyedi tapintású, meglepően sima, szuper könnyű tisztítani és tiszta lehet a lelkiismereted, hogy te odafigyelsz a környezetre.

A parafa a természet csodája

A parafa tölgy külső kérgéből készül, ami főként a mediterrán térségben nő, ezek a fák egyedülállóan képesek arra, hogy visszanövesszék a magukra a lehántolt kérgüket. Tehát a parafa előállításához nem kell a fákat kivágni, és a fákat hagyják évek alatt újra növeszteni a kérgüket, amiből még több szuper jógamatrac készülhet.

A parafa egy megújuló egyedi és különleges természeti kincs. Nem véletlen, hogy egyedi tulajdonságai miatt, pezsgős kupakoktól, a cipőtalpakon át a jógamatracokig, és a szörfdeszkákig előszeretettel használják. Biológiailag lebomló és fentartható, rádásul szerintünk igazán szép is

A parafa kérgét 200-250 éves élettartalma alatt többször újra le lehet hántolni, eltávolítása biztonságos a fa számára és kézzel történik. A fa maga nem sérül és nem kerül kivágásra. Élettartalmuk alatt általában 9x szedik le a kérgüket. Egy fiatal tölgy kérgét legelőször 20-25 év után szedik le, ez után 9 évet várnak amíg a fa újra növeszti a kérgét, és csak utána ismétlik meg a folyamatot.

Küzdelem Üvegház hatás ellen

Amíg ez a fantasztikus fa újra növeszti a kérgét addig a levegőből a növekedési folyamat hatására 3-5x annyi széndioxidot szűr ki, mint egyébként. Ez által is nagy mértékben hozzájárul az üvegház hatást okozó gázok, és ökológiai lábnyomunk csökkentéséhez.

Miután a kérget betakarították azt ledarálják és összepréselik, ezt használjuk mi fel a jóga kiegészítőinkhez, ahol a gyártási folyamat során semmi féle vegyi anyag nem kerül hozzáadásra. A kész termék kifejezetten egyedi, sima és könnyen feltekerhető szőnyeg, aminek nem pattog le az anyaga, és kifejezetten funkcionális.

Kiemelkedő tulajdonságait már évezredek óta ismerjük

Manapság a parafa egyre népszerűbb az építészettől a szépségiparig előszeretettel használják.

A természetes parafa 5 sejt-szerű részből áll, 2 cellulóz, 2 szuberin wax és az ötödik fa szerű anyag, ami a struktúráját biztosítja. A szuberin miatt a parafa tulajdonképpen áthatolhatatlan lesz a nedvesség és gázok számára, ez és a rugalmassága, amit a méh sejt szerű struktúra tesz lehetővé, biztosítja széleskörű felhasználhatóságát.

Alacsony sűrűségű – köszönhetően a celláknak igazán könnyű anyag

Rugalmas – Ezt az elasztikus rétegeknek teszik lehetővé

Vízhatlan – így nem kell a nedvességtől félteni.

Jól szigetel és nem gyúlékony – még űrkabinok szigeteléséhez is használják

Meleget sugároz ránézésre és tapintásra – így valahogy a lélekünknek is kedvesebb.

Tökéletes alapanyag jógamatracokhoz is...

Minél jobban izzadsz annál inkább tapad, így biztosan nem csúszol el, stabilabb és biztonságosabb gyakorlást biztosít, mint más anyagok.

Mindezen felül a parafa antimikrobiális, tehát természetes hatása, hogy a káros baktériumok nem tudnak megmaradni a parafa felületen.

A finom szemű felület, könnyű, és elnyeli a vibrációt a levegős celláknak köszönhetően, így a jóga gyakorlatoknak igazán kényelmes alapot biztosít, és az ízületeknek is kíméletes talajt biztosít.

Mi ezek együttese miatt döntöttünk környezet tudatos jógázóként a parafa mellett. Ökobarát, praktikus, szép, tartós, fentartható, és tökéletes segítség a nehezebb pózok elsajátításához.

 

Ha szeretnél többet megtudni a parafa jógaszőnyegek előnyeiről és, hogy miért érdemes parafa jógaszőnyegre váltanod, kattints ide.

Prémium parafa jógaszőnyeg 1000 Ft kedvezménnyel

A Yoganic jógaszőnyegek a lehető legmagasabb minőségű, környezet barát termékek.

A profitunk 10% -át magyarországi fák ültetésére fordítjuk

Bankártyás
Fizetés esetén

500 Ft

Kedvezmény a
járványügyi vészhelyzet idejére

A bankkártyás fizetés higiénikusabb megoldást nyújt, mint a készpénz használata. Használja bankkártyáját fizetésnél és mi automatikusan kedvezményt adunk, további 500 Ft.-al pedig az Egészségügyi Világszervezet (WHO) járványellenes intézkedéseit segítjük.

VÁRJ!

NE HAGYD ITT A KEDVEZMÉNYED

1000 Ft kedvezmény első vásárlásodból

Add meg az e-mail címed és rögtön elküldjük neked.