Személyre Szabható Jógaeszközök

Nálunk egyedülálló módon csak a fantáziád szab határt annak, hogy milyen minta legyen az új  Yoganic szőnyegeden vagy  kiegészítődőn.

 Használd a termékszerkesztőnket és tervezd meg te is a sajátod.

Kinek ajánljuk?

A jóga új generációja

Más alternatívákkal ellentétben egyik Yoganic parafa jógaeszköz sem pelyhesedik, nem gyűrődnek és nem hullik le a parafa felülete. Tartósnak terveztük.

Személyre Szabható Yoganic Parafa Jógaszőnyeg

A fenntartható naturális parafa rostja és a természetes gumi használatával egy olyan jógaszőnyeget hoztunk létre, ami környezetbarát, és nem irritálja a bőrt.

Ráadásul segít közelebb kerülni a természethez, jobban ellazulni, és különleges jóga élményt biztosít.
Az anyaghasználatnak köszönhetően egyáltalán nem irritálja a bőrt.

Személyre Szabható Yoganic Pro

A jóga új dimenziója. A Yoganic Pro a legjobb jógaszőnyegünk. Gyorsabb és biztonságosabb haladást biztosít a lehetetlennek tűnő pózok elsajátításához.

A természetes vágott parafa felület egyáltalán nem csúszkál és kényelmesebb tapintást biztosít. Nem maradnak meg rajta baktériumok és szag ellenálló.

Személyre szabható Yoganic kiegészítők

Yoganic Jógatégla

Fokozd a gyakorlataid a környezetbarát Yoganic téglákkal. A hagyományos jóga téglákhoz képest a parafa jóga tégla tapadása kimagasló, kellemes tapintású, elvezeti az izzadtságot, nem csúszkál, és biztonságosabb edzést tesz lehetőv

Yoganic Pro Jógatégla

Segít felvenni a helyes testtartást, olyan helyzetekben ahol a egyensúly vagy a hajlékonyság még kihívást jelent. Így képesek leszünk pontosan és sérülés nélkül elvégezni a gyakorlatokat, valamint élvezhetjük jótékony hatásukat.

Kristály Elixír Kulacs

Az Egyedülálló ökotudatos kristálykulacs nem csak trendi megjelenéssel bír, de a természet által létrehozott 100%-ban valódi, magas rezgésű ásványokat is tartalmaznak és az adott kristályokra jellemző pozitív hatásokat gyakorolhatják szervezetedre.

Ajándékutalvány

Egyedi Jógaeszköz Ajándékutalvány

Te sem találtad meg az igazán személyre szóló ajándékot? Segítünk!

Vásárold meg a Yoganic Valentin napra készített ajándékutalványát és bízd az egyedi jógaeszköz megtervezését az ajándékozottra, hiszen ő tudja a legjobban milyen mintát szeretne rajta látni.

Tökéletes egyedi ajándék a jóga szerelmeseinek.

Nagyobb mennyiségű rendelés esetén jelentős kedvezmény személyre szabott termékeinkre

Ha jógastúdióként vagy akár magánszemélyként több egyedi jóga kiegészítőre van szükséged kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@yoganic.hu e-mail címen egyedi árajánlatért.

Csatlakozz te is a Yoganic Klubhoz!

Akciós parafa jógamatrac és kiegészítők, klubtagoknak még olcsóbban.

A Yoganic klubtagsághoz nem kell mást tenned, mint feliratkozni a legjobb E-mail címeddel, és ezután mindig megkapod a titkos infókat és kedvezményeket, amiket csak klubtagoknak küldünk el! 

Ha most csatlakozol rögtön megajándékozunk egy 1000 Ft-os kedvezményt biztosító kuponnal is, amit az első rendelésedhez fel tudsz használni! 

1000 Ft kedvezmény első vásárlásodból​

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Bankártyás
Fizetés esetén

500 Ft

Kedvezmény a
járványügyi vészhelyzet idejére

A bankkártyás fizetés higiénikusabb megoldást nyújt, mint a készpénz használata. Használja bankkártyáját fizetésnél és mi automatikusan kedvezményt adunk, további 500 Ft.-al pedig az Egészségügyi Világszervezet (WHO) járványellenes intézkedéseit segítjük.

VÁRJ!

NE HAGYD ITT A KEDVEZMÉNYED

1000 Ft kedvezmény első vásárlásodból

Add meg az e-mail címed és rögtön elküldjük neked.