30 napos pénzvisszafizetési garancia

Azt szeretnénk, ha teljesen szerelmes lennél az új parafa jóga kiegészítőidbe. Használd a matracot egy teljes hónapig, és ha nem az egyik legjobb jóga kiegészítő, amit valaha használtál, csak küld vissza és kérdés nélkül a teljes összeget visszatérítjük neked amikor a termék megérkezett hozzánk.

Vásárolj kockázat nélkül!

.A részletes leírásokkal és termék képekkel igyekszünk mindent megtenni, hogy már előre lásd milyen a termék, és hogy semmi se érjen meglepetésként a termékkel kapcsolatban amikor kézhez kapod. De ha bármilyen okból mégsem lennél teljes mértékben elégedett, lehetőséged van teljes pénzvisszatérítésre és cserére is a termék hozzánk való  visszajuttatása után.

Milyen esetekben érvényes a pénzvisszafizetési garancia?

Ha 30 napon belül bármilyen okból meggondolod magad mi visszatérítjük a termék árát.

Ha esetleg a termék sérülten érkezik meg hozzád lehetőséged van visszaküldeni a terméket és cserét kérni.

Hogyan érvényesítheted a pénzvisszafizetési garanciát?

Miután átvetted a csomagot 30 nap áll rendelkezésedre, hogy e-mailben (info@yoganic.hu) jelezd felénk csere vagy garancia igényedet.

FIGYELEM: Termék cserét vagy a garanciát csak a termék hozzánk való visszajuttatása után tudjuk teljesíteni. Ezt megteheted futárszolgálattal vagy postai úton. Ennek költsége minden esetben a vásárlót illeti. 

Amennyiben a termék a nem megfelelő használat miatt sérült fenntartjuk a jogot a visszavásárlás elutasítására, vagy az eredeti vételár egyoldalúan meghatározott százalékos csökkentésére.

A következő esetek nem számítanak hibának:

A szőnyeg felülete apró de egy átlagos parafa táblánál megszokottnál nagyobb parafa darabokból áll, a kisebb darabok színe a parafa jelleméből adódóan és a gyártási folyamatból eredően lehetnek világosabb és sötétebb színűek. Ebből adódóan ha kisebb parafa darabok eltérő színűnek, ez nem számít hibának, ezeket a szőnyegeket nem áll módunkban cserélni.

A parafa táska anyagán a csomagolásból adódóan apró gyűrődések lehetnek ami a használat során kisimul, az ilyen gyűrődések az anyag jellegéből adódnak e miatt nem áll módunkban cserélni a terméket.

A jógakeréken a parafa felület illesztésénél pár mm eltérés lehet, ez a gyártási folyamatból adódik és nem számít hibának.

Az árut az alábbi címre tudod visszaküldeni:

yoganic.hu – Somogyváriné Jolán e.v.

Budapest, 1161 Szatmári u. 8

Visszaküldés menete:

A termékhez kérjük, hogy mellékeld a Számlát vagy a megrendelés adatait (neve, címe, telefon szám, e-mail cím, a megrendelés száma), és ne felejtsd el feltüntetni a termék nevét és azt az információt, hogy a terméket szeretnéd visszaküldeni, kicserélni, vagy pedig reklamálni (ezeket az adatokat kézzel is feljegyezheted). Amennyiben a terméket reklamációra küldöd be, kérjük ne felejtsd el mellékelni a számlaszámod a pénz visszatérítéséhez.

Csere menete:

Kérjük tüntesd fel a termék nevét, amelyre szeretnéd a terméket kicserélni.

Visszaküldés:

Kérjük tüntesd fel bankszámla számot és a számlatulajdonos nevét. FIGYELEM: kérjük ellenőrizd a bankszámla számot kétszer! Rossz számlaszám megadása esetén a rossz számlaszámra küldött összegért nem vállalunk felelősséget.

Hogyan csomagoljuk a csomagot:

Lehetőleg eredeti csomagolásában vagy ha ez már nem áll rendelkezésre olyan csomagolóanyagban, ami postán vagy papír üzletben is vehető és védi a terméket, igyekezzünk biztonságosan becsomagolni. A lényeg, hogy a terméken ne keletkezzen sérülés az úton.

FIGYELEM: Az utánvétellel vagy saját kézbe küldött küldeményeket nem vesszük át.

Bankártyás
Fizetés esetén

500 Ft

Kedvezmény a
járványügyi vészhelyzet idejére

A bankkártyás fizetés higiénikusabb megoldást nyújt, mint a készpénz használata. Használja bankkártyáját fizetésnél és mi automatikusan kedvezményt adunk, további 500 Ft.-al pedig az Egészségügyi Világszervezet (WHO) járványellenes intézkedéseit segítjük.

VÁRJ!

NE HAGYD ITT A KEDVEZMÉNYED

1000 Ft kedvezmény első vásárlásodból

Add meg az e-mail címed és rögtön elküldjük neked.