Jógaeszközök és kiegészítők

Minden ami a jógázáshoz szükséges egy helyen

A jóga új generációja

Más alternatívákkal ellentétben egyik Yoganic parafa jógaeszköz sem pelyhesedik, nem gyűrődnek és nem hullik le a parafa felülete. Tartósnak terveztük.

Yoganic Parafa Jógakerék

A Yoganic parafa jóga kerék kiváló nyújtáshoz, gerinc és a váll fájdalmak enyhítésére.

Első ránézésre csak egy egyszerű kerék mégis egészen elképesztő, mennyi mindent tudsz kezdeni vele.

 A Yoganic jógakerék egy funkcionális jógaeszköz, mely a kényelmes mozgás támogatásához készült. 

Főleg olyan területeken érhetünk vele el nagy előrelépéseket amiket alapvetően kiemelkedően nehéz lenyújtani.

Yoganic Jógatégla

Fokozd a gyakorlataid a környezetbarát Yoganic téglákkal. A hagyományos jóga téglákhoz képest a parafa jóga tégla tapadása kimagasló, kellemes tapintású, elvezeti az izzadtságot, nem csúszkál, és biztonságosabb edzést tesz lehetőv

Yoganic Pro Jógatégla

Segít felvenni a helyes testtartást, olyan helyzetekben ahol a egyensúly vagy a hajlékonyság még kihívást jelent. Így képesek leszünk pontosan és sérülés nélkül elvégezni a gyakorlatokat, valamint élvezhetjük jótékony hatásukat.

Parafa jógatáska

Extra tágas belső térrel, plusz oldalsó zsebbel az értékeknek. Az okos tervezésnek hála felszerelésed mindig könnyen hozzáférhető, és jól szellőzik. Kényelmes és könnyű útitárs.

Kristály Elixír Kulacs

Az Egyedülálló ökotudatos kristálykulacs nem csak trendi megjelenéssel bír, de a természet által létrehozott 100%-ban valódi, magas rezgésű ásványokat is tartalmaznak és az adott kristályokra jellemző pozitív hatásokat gyakorolhatják szervezetedre.

SZEMÉLYRE SZABHATÓ SZŐNYEGEK és kiegészítők

Nálunk egyedülálló módon csak a fantáziád szab határt annak, hogy milyen minta legyen az új Yoganic vagy Yoganic Pro szönegeden. Használd a termékszerkesztőnket és tervezd meg egyedi szőnyegedet.

Sőt nem csak a jógaszőnyeged de a a többi jógaeszközödet is személyre szabhatod

Kattints és nézd meg az összes személyre szabható termékünket.

Csatlakozz te is a Yoganic Klubhoz!

Akciós parafa jógamatrac és kiegészítők, klubtagoknak még olcsóbban.

A Yoganic klubtagsághoz nem kell mást tenned, mint feliratkozni a legjobb E-mail címeddel, és ezután mindig megkapod a titkos infókat és kedvezményeket, amiket csak klubtagoknak küldünk el! 

Ha most csatlakozol rögtön megajándékozunk egy 1000 Ft-os kedvezményt biztosító kuponnal is, amit az első rendelésedhez fel tudsz használni! 

1000 Ft kedvezmény első vásárlásodból​

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Bankártyás
Fizetés esetén

500 Ft

Kedvezmény a
járványügyi vészhelyzet idejére

A bankkártyás fizetés higiénikusabb megoldást nyújt, mint a készpénz használata. Használja bankkártyáját fizetésnél és mi automatikusan kedvezményt adunk, további 500 Ft.-al pedig az Egészségügyi Világszervezet (WHO) járványellenes intézkedéseit segítjük.

VÁRJ!

NE HAGYD ITT A KEDVEZMÉNYED

1000 Ft kedvezmény első vásárlásodból

Add meg az e-mail címed és rögtön elküldjük neked.