Akciós Jógamatrac és Kiegészítők csak klub tagoknak

meditáció szabadban parafa jógaszőnyegen

Csatlakozz te is a Yoganic Klubhoz!

Akciós parafa jógamatrac és kiegészítők, klubtagoknak még olcsóbban.

A Yoganic klubtagsághoz nem kell mást tenned, mint feliratkozni a legjobb E-mail címeddel, és ezután mindig megkapod a titkos infókat és kedvezményeket, amiket csak klubtagoknak küldünk el! 

Ha most csatlakozol rögtön megajándékozunk egy 1000 Ft-os kedvezményt biztosító kuponnal is, amit az első rendelésedhez fel tudsz használni! 

1000 Ft kedvezmény első vásárlásodból​

A jóga új generációja

Más olcsóbb alternatívákkal ellentétben egyik Yoganic parafa jógaeszköz sem pelyhesedik, nem gyűrődnek és nem hullik le a parafa felülete. Tartósnak terveztük.

parafa jógaszőnyeg yoganic prémium prafa jógamatracok egymáson, jóga felszerelés

Yoganic jógaszőnyeg

A fenntartható naturális parafa rostja és a természetes gumi használatával egy olyan jógaszőnyeget hoztunk létre, ami környezetbarát, és nem irritálja a bőrt.

Segít közelebb kerülni a természethez, jobban ellazulni, és különleges jóga élményt biztosít.
Az anyaghasználatnak köszönhetően egyáltalán nem csúszkál és hozzájárul a pózok stabil megtartásához.

Tudj meg többet a prémium akciós jógamatrac -ról kattints ide.

Yoganic Táska

Az egyedi megjelenésű Yoganic táskák ökotudatos, aktív életmódot élő jógázóknak lettek tervezve, gondos odafigyeléssel.
Kézzel készül, szag ellenálló, antimikrobiális természetes parafa felülettel. Extra tágas belső térrel, plusz két oldalsó zsebbel az értékeknek. Az okos tervezésnek hála felszerelésed mindig könnyen hozzáférhető, és jól szellőzik. Kényelmes és könnyű útitárs.

További információért kattints ide.

Yoganic jógakerék

A jóga új dimenziója. A Yoganic kerék kiváló nyújtáshoz, gerinc és a váll fájdalmak enyhítésére. Gyorsabb és biztonságosabb haladást biztosít a lehetetlennek tűnő pózok elsajátításához, növeli stabilitást és sokoldalúbbá teszi a egyensúly gyakorlatokat.

A természetes parafa felület egyáltalán nem csúszkál és kényelmesebb is mint más jógakerekek. Nem maradnak meg rajta baktériumok és szag ellenálló.

További információért kattints ide.

Yoganic jógatégla

Fokozd a gyakorlataid a környezetbarát Yoganic téglákkal. A hagyományos jógatéglákhoz képest a parafának kimagasló tapadása van, kellemes tapintású, elvezeti az izzadtságot, nem csúszkál, és biztonságosabb edzést tesz lehetővé.

Segít felvenni a helyes testtartást, olyan helyzetekben, ahol a egyensúly vagy a hajlékonyság még kihívást jelent. Így képesek leszünk pontosan és sérülés nélkül elvégezni a gyakorlatokat, valamint élvezhetjük jótékony hatásukat.

További információért a szőnyegről kattints ide.

Bankártyás
Fizetés esetén

500 Ft

Kedvezmény a
járványügyi vészhelyzet idejére

A bankkártyás fizetés higiénikusabb megoldást nyújt, mint a készpénz használata. Használja bankkártyáját fizetésnél és mi automatikusan kedvezményt adunk, további 500 Ft.-al pedig az Egészségügyi Világszervezet (WHO) járványellenes intézkedéseit segítjük.

VÁRJ!

NE HAGYD ITT A KEDVEZMÉNYED

1000 Ft kedvezmény első vásárlásodból

Add meg az e-mail címed és rögtön elküldjük neked.